second month
De 2de maand
Nou, daar is ie dan, mijn 2de verhaal. Dat wil zeggen de 2de maand zit erop!
Wat gaat dat hard zeg, abnormaal. Ik zit nu bij de minigolf dit verhaal te typen, ik heb zeeën van tijd bij de minigolf, dat wil zeggen 8 uur lang niks doen.. niks aan en je leert er niks van. Ach ja, het spel sims helpt je veel, heb al 20 families gemaakt enzo. Marit speelt het ook altijd in de minigolf dus we hebben al hele affaires gehad in het spel... ik hoef natuurlijk niet altijd hier te zitten. Ligt aan ons rooster anders 2x per week. En tot nu toe sta ik in de bar. Animatie heb ik nog niet zoveel hoeven doen. Dat doen de 2de jaars en 1 jongen uit het 3de jaar.
Het was heerlijk dat Mama en Wim langs zijn geweest! Weer even 4 dagen gelachen voor 4 maanden. Hahaha, oh oh. We zijn naar Barcelona geweest waarbij we weer in een aantal ‘’grappige’’ situaties terecht zijn gekomen.. mede door moederlief hahaha.
Ik vond het heel jammer dat ze weer weg gingen. Moeilijk momentje maar ja, gelukkig bestaat skypen en msn’en dus het missen gevoel is niet zo heel erg.
Omdat het hoogseizoen is begonnen stromen de mensen binnen. Veel contact met jongere gasten van onze leeftijd, is heel gezellig samen uitgaan enzo. Verder is er nou elke avond een show op de camping. Dat wil zeggen drukte in de bar. Gelukkig is het voetbal afgelopen! Was groot feest hier in Spanje! Voor de wedstrijd ben ik met dion en 2 families uit eten geweest. Was leuk, even wat anders dan dat camping voedsel. We gingen s’avonds na de wedstrijd Lloret even in. Overal zag je auto’s scooters van alles met spaanse vlaggen. Op straat vuurwerk en relletjes.
Verder is eergister Q-music bij ons op de camping geweest! Ze deden de Ruud du soleil en gingen van Amsterdam naar Lloret de mar, het beloofde land. De uitzend bus stond voor ons restaurant. Gister van 6 uur tot 9 uur (s’’ochtends…) konden we komen en dan waren we in de ochtendshow. Wij gekken om kwart voor 6 opstaan, want dat konden we niet missen natuurlijk! Nou veel gelachen en we werden natuurlijk zoet gehouden met cadeautjes enzo. Handoeken keycords, bergen kauwgoms enz.. toen uiteindelijk werd ik ook nog even geïnterviewd. om 9 uur zijn we nog even met de hele crew op de foto geweest en ik ben weer me bed in gegaan. Op die zelfde dag was er ook nog wat gebeurt, gasten van de camping moesten inchecken maar er was geen plaats meer op de parkeerplaats. Naast ons is hotel papalus, is failliet maar er was daar wel parkeerruimte dus gingen ze daar maar even staan. Nou ze komen terug en zien ze ineens 2 mannen in hun camper, alles leegroven! Dus die man gaat naar binnen pakt er eentje beet, en wat denk je, die man word vet hard in zijn boven arm gebeten,nou ja zeg dan spoor je toch ook niet. Wtf.. gekke mensen heb je op de wereld hahaha. Nou dus die man en die vrouw hebben een trauma deze vakantie.
Verder verloopt alles hier vrij rustig. We hebben een nieuwe roommate super gezellig! Slapen nu dus met 4en op een kamer. Het is stikheet in de kamers. Verder zijn marlene, alison en cyriel ook er bij gekomen. Fransen, die komen hier elk jaar werken. Marlene en Alison in de bar en Cyriel is de hoofdanimator.
Nou ik ga nog even 3 kwatier die-harden hier, en dan lekker eten, douchen en slapen. Zover dat gaat lukken! Mijn 3de verhaal komt natuurlijk weer als mijn 3de maand er op zit. Hoop dat ik dan weer veel te vertellen heb, en o ja binnen kort zet ik even foto’s op mijn reismee.nl!
Adios y muchos besos,
Joyce
haha ,maak mij maar weer zwart he over barcelona , ik ga nu richtig hankia pankia shanghei groetjes 1000000000000 kusjes en tot horens lof joe jayessi mam.
Ha die joyce,
Wij hadden op de verkeerde site naar je zitten zoeken maar nu hebben we je gevonden.
Leuk om weer iets van je te lezen.
Zo te lezen gaat het kei goed met je.
Hier op brugge gaat alles zijn gangetje, wel rustig zonder jou. Wel stoer 4 maanden loret, de meeste met moeite maar 10 dagen, bofkont.
Nou meid geniet er nog van, en doe het rustig aan, we zien je wel weer op Brugge tegen die tijd.
De groetjes van de hele familie Bankers
Jij moet schrijfster worden!! ik mis die fantastische tijden van daar echt! BOFKONT!!
x